start again

start again

THX!!:)

2008. április 28. - nyuszóka
Hát srácok,a mai napot jól zártam,egész sokan meglátogattátok a blogot,köszi érte!! A ballagási beszéddel szenvedtem egy sort,mostmár az osztályra bízom,bocs hogy nem tudok úgy írni,hogy százhuszonkét embernek jó legyen.Sok sikert!;) ide azért majd nyomok valami szösszenetet a kedves 12g számára,de csak azért,mert megérdemlik..:) Nem lesz cenzúra, reméljük a tanárok se fogják olvasni,mondjuk a közönséges beszédet megpróbálom mellőzni! Még 2ésfél óra,és elkezdődik a Búcsú koncert!!No para ,menni fog,ügyik vagytok ti! Utána meg csak okosan a szerenádokon,nehogy elkapjon titeket valamelyik illuminállt állapotban lévő felajzott tanárnéni:DDD
Kiváncsi leszek a miénk hogy fog sikerülni!Már van egy pár sejtésem kik fognak énekelni,és duettezni,eskü az lesz az est fénypontja,de neveket inkább nem mondok...:)
Ma este meg ne lepődjetek meg ha valamelyik ízlésficamos osztálytársam kekszuális köldökkivillantós fűzőben jelenik meg:D Mind1,ízlések és pofonok!
Na én is húzok készülődni,és keresek magamra hasonló kekszuális göncöt:))
csácsááá

A bejegyzés trackback címe:

https://ikata.blog.hu/api/trackback/id/tr62445495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása