start again

start again

Ez most egy ilyen időszak..

2008. október 05. - nyuszóka

Üdv mindenkinek.Bocs ,hogy kicsit eltűntem... De most újra itt. Nem tudom,milyen rendszerességgel fog működni a dolog, de próbálkozom minden számomra érdekfeszítő, izgis, humoros vagy esetleg pityergős (és publikus) témáról írni valamit.

Hogy most milyen felindulásból írok? Legfőképpen csak azért, mert jól esik, és ilyen már rég volt, így - gondoltam - megragadom az alkalmat.                                                            Elkezdődött a tanév, az utolsó évem, és bár eddig a start nagyon gyér volt, most már megpróbálok odakoncentrálni,elvégre még is csak le kéne érettségizni...valahogy...Csak ne lenne a péntek du. 6tól szombat reggel 6ig , majd szombat estétől vasárnap hajnalig tartó bűvös időszak, amikor illuminált állapotban vagyok valahol, valakikkel (valamiért?). Sajnos ilyenkor szokott az összes energiám elszállni a hétköznapokra, amikor igazán szükségem lenne rá. No de sebaj, ez egy ilyen időszak.Természetesen megint egyedül,de ez igazából már sénkit nem lep meg,engem meg végképp nem. Nem mintha bánnám, kifejezetten élvezem, amikor senkihez és semmihez nem kell alkalmazkodni,tudom,elég önző meg szar dolog, de ez van, ez egy ilyen időszak.Legalább 18 éve.Vagy megszokom,vagy elszököm.Az esetek többségében a másodikat választom. Inkább megalapítok egy feminista szektát,ami főleg 40 éves kivénhedt, karrierista és csúnya nőkből fog állni.Ha valakit érdekel a dolog,csak szóljon bátran.                                                                                                  Talán kicsit "keserű a szőlő" fílingje van az írásomnak,de ez gyorsan elmúlik, csak az bánt,hogy még így 18 év alatt sem sikerült kiismernem magamat.Nem baj,ezen is túl leszek,ez most egy ilyen időszak. Magamon és a barátaimon kívül nincs szükségem semmire, vagy amire van, azokat inkább nem tüntetném fel itt...remélem megértitek.

Csak lenne már vége ennek a kurva időszaknak.Ehhhh.Na most így hirtelen ennyire futotta,hogy mikor jelentkezem újra,az rejtély,én már semmit nem ígérek.Nektek meg písz end láv, meg sex meg drugs meg rock n roll!!!!!!!csumika

A bejegyzés trackback címe:

https://ikata.blog.hu/api/trackback/id/tr7696943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemfontos:) 2008.10.30. 16:13:03

Valakinek egy élet is kevés hogy megismerje önmagát szóval fel a fejjel. :) és az hogy ennyi idősen vannak ilyen pillanataid amikor kicsit (vagy nem kicsit) magad alatt vagy az természetes, lesz jobb ;)
süti beállítások módosítása